Një ambjent i vecantë, kushtuar tërësisht kënaqësisë për të shijuar akulloren apo pijen e preferuar.

I vendosur në katin e parë të banimit, me një verandë panoramike, nga ku mund të shikosh peisazhin unik, të sodisesh detin dhe kodrat e gjelberuar mbi portin e Shengjinit.

Arkitektura është moderne, me një mobilim konfort prej kagesg dhe tavolinash bambuje. Kapaciteti është 150 vende.

Një ambjent komod, ku mund të shijosh akulloret ose ëmbelsirën tradicionale siçiliane, të shoqëruar me koktejin ose pijen e kohes. Përveç shijes së papërshkrueshme, do të provoni edhe një ndjesi paqeje të papërsëritshme.